Kontaktlinser

Vi forhandler markedets bedste kontaktlinser fra de førende leverandører. Vi lægger stor vægt på dine øjnes sundhed og finder den rigtige løsning til netop dine behov. Det kan være hårde kontaktlinser, det kan være bløde. Det kan være linser med enkelt styrke, det kan være linser med flere styrker.

Vi starter med at lave en grundig udmåling af dit syn og dine øjne, så finder vi den rigtige løsning for dig.

 

Natlinser

Med natlinser kan du se klart uden brug af kontaktlinser eller briller.

Du tager linserne på, når du skal sove, og deres helt specielle egenskaber omformer dine hornhinder i løbet af natten. Når du vågner og tager linserne ud, ser du således tydeligt – helt uden brug af kontaktlinser eller briller.

Natlinsen er en formstabil kontaktlinse, der er fuldkommen skånsom for dine øjne. Effekten fra natlinsen virker minimum 16 timer, hvorefter hornhinden stille og roligt begynder at finde tilbage til sin oprindelige form. Teknikken er mulig på grund af hornhindens elasticitet.

Effekten er fuldstændig reversibel, hvilket betyder, at så snart du måtte stoppe brugen af natlinserne, vil hornhinden finde tilbage til sin naturlige form i løbet af kort tid.

Flere studier viser desuden, at hvis man bruger natlinser, så bremser man udviklingen af nærsynethed. Det vil sige, at et øje under udvikling ikke vil blive lige så nærsynet ved brug af natlinser, som det ville blive med almindelige, bløde kontaktlinser eller briller.

Se mere på www.natlinser.dk, eller kom ind til os og hør nærmere og find ud af om natlinser, kan være en mulighed for dig eller dit barn.